Klubmodul henter siden
Juniortur med toprep på Kullen. (Voksen tilmælding
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Juniortur med toprep på Kullen. D. 18. - 20. Juni. (Voksen tilmælding)

Vi arrangerer en felles klatretur til kulen hvor det vil være muligt at komme og klatre på top reb på klipper og møde junioren fra andre klubber.

For hver 4 juniorer bør der deltage en træner eller voksen ansvarlig som kan sikre forsvarligt ved toprebsklatring samt stå for transporten til og fra kullen da transport ikke er en del af arrangementet.

Det forventes at voksne hjælper til med madlavning, og lignende under arngemanget. 

Deltagerbetaling 175 kr.

 COVID begrænsninger.

Turen gennemføres kun hvis smitten i Sverie falder så meget at vi prevatpersoner må rejse til sverie uden at skulle i karentæne efter hjemkomst til danmark. Hvis turen aflyses vil deltagerbetalingen blive refunderet til det betalingskort som betalingen er foretaget fra.  

Mødetid- og sted:
Fredag aften ved DBKKs hytte ved kullen (Klätterstigen 12. 26372 Skäret. Sverige) ( Medbring en god madpakke til fredag aften samt frokost lørdag)

Eller

Lørdag morgen kl. 9:00 ved Kullergårdens Parkeringsplads (Italienska vägen, Mölle, Sverige) (Medbring en god madpakke til frokost lørdag)

 

Overnatning:

Vi slår lejr ved Bjergklubbens hytte. Der er rindende vand og et tørkloset, samt et lille primitivt køkken. Der er også en fin bålplads.

I Udgangspunktet sover vi alle i telt ved, hvis du ikke har mulighed for at medbringe telt så skriv til Henrik@klatreforbund.dk da der også er et begrænset antal sovepladser i hytten.

Forplejning:

Vi sørger for fælles morgenmad lørdag og søndag, samt aftensmad lørdag og frokost søndag.

Program:

Fredag

Hygge ved bålet, for de der måtte komme til kullen allerede om fredagen.

Lørdag

Morgen er det tidligt op, hurtig morgenmad og afgang til klipperne så vi kan mødes med resten af deltagerne på Kullergårdens Parkeringsplads kl 9.00.

Vi er på klipperne frem til midt på eftermiddagen. Herefter er der mulighed for at komme ud og snolle, og måske soppe lidt i Kattegat, inden vi kører til hytten og hjælpes om at lave aftensmad.

Søndag

Søndag morgen er det tidligt op, hurtig morgenmad, pakke lejr og afsted til klipperne. Vi klatrer frem til 14.00 tiden. herefter går turen hjemad igen.

Mere information og program udsendes efter sidste tilmelding.

Deltagerne skal selv medbringe:

Pas og en frisk negativ coronatest. Max 48 timer gammel ved indrejsen til Sverige.

Myggespray (vigtigt ift. Skovflåt) Sygesikringsbevis, og evt. medicin, toiletgrej og fornuftigt tøj til 2 dages udeliv, badetøj, telt, sovepose, underlag, pandelampe og drikkedunk samt personligt klatregrej: Som minimum klatrehjelm, klatresele, klatresko, bremse.

I skal give Jeres træner/voksne resurseperson besked hvis der er personlige ting som vi skal være opmærksomme på. Det kan være oplysninger ang. allergi, medicin og lignende.

Turansvarlige: Erling Strauss og Henrik Stephansen.

Kontakt: Henrik@klatreforbund.dk

Tilmeldte
4 /8
Tilmeldingsfrist
07.06.2021
Tidspunkt
18.06.2021 kl. 19.00 - 20.06.2021 kl. 14.00
Sted
Kullen
Klub*:
Træner / voksen ansvarlig for:*:
Pris
175,00 kr.

Nyheder

Sponsorer